Software Development Kit (SDK) pikeun Pamekar

Pikeun unggal produk perangkat lunak pamulihan data, kami ogé nyayogikeun anu saluyu pakakas pamekaran parangkat lunak (SDK). Pangembang tiasa nyauran antar muka program aplikasi (API) fungsi dina SDK pikeun ngontrol prosés perbaikan sacara langsung sareng ngahijikeun téknologi pamulihan data anu teu aya tandinganna kana produk perangkat lunak nyalira kalayan lancar.

Paket SDK kalebet file SDK DLL, dokuméntasi sareng kode conto dina basa pamrograman anu sanés pikeun ngagunakeun API.

Pamekar tiasa program dina:

  • Microsoft Visual C ++ kalebet C # sareng .NET
  • Microsoft Visual Foxpro
  • Borland delphi
  • Microsoft Visual Basic kalebet VB .NET
  • Borland C ++ Pangwangun
  • Naon wae bahasa pamrograman anu ngadukung nelepon DLL

Modél lisénsi:

Aya tilu jinis modél lisénsi pikeun SDK:

  • Lisensi pamekar: Ngidinan jumlah khusus pangembang pikeun nganggo SDK pikeun ngembangkeun aplikasi na. Salaku conto, upami hiji mésér hiji lisénsi pangembang, maka ngan ukur hiji pamekar anu tiasa nganggo SDK pikeun ngembangkeun aplikasi na. Punten perhatoskeun anjeunna Teu tiasa ngadistribusikaeun SDK DLL kalayan aplikasi na kecuali anjeunna ogé parantos mésér lisénsi runtime atanapi lisénsi bebas royalti anu dihartikeun dihandap.
  • Lisensi Runtime: Ngidinan jumlah khusus SDL DLL anu tiasa disebarkeun kanggo dikintunkeun kalayan aplikasi. Salaku conto, upami saurang mésér 10 lisénsi runtime, maka anjeunna tiasa ngadistribusikaeun 10 salinan SDK DLL sareng aplikasi na.
  • Lisensi gratis royalti: Ngidinan sajumlah terbatas SDK DLL anu tiasa didistribusikeun kanggo dikintunkeun kalayan aplikasi. Ieu sami waé sareng sajumlah lisénsi runtime anu teu aya watesna.

Vérsi Evaluasi Gratis:

Punten taros Kami pikeun kéngingkeun inpormasi langkung lengkep atanapi nyungkeun vérsi évaluasi gratis tina paket SDK.