Gejala:

Lamun anjeun make scanpst pikeun nyeken sareng ngalereskeun file PST anjeun anu rusak, anjeun tiasa kéngingkeun pesen kasalahan ieu:

Kasalahan fatal: 80040818

Penjelasan anu Tepat:

Kanggo Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung lami, file PST nganggo format ANSI anu lami, anu ngagaduhan Wates ukuran 2GB. Kusabab Outlook 2003, format PST énggal anu disebat format Unicode dianggo gantina, anu henteu ngagaduhan wates ukuran 2GB deui. Tiasa waé file PST anjeun dina format ANSI anu lami, sareng éta parantos ngahontal wates ukuran 2GB, éta sababna scanpst henteu tiasa ngalereskeunana. Anjeun tiasa ngagunakeun DataNumen Outlook Repair ka ngarobah file PST tina format ANSI kana format UNICODE pikeun méréskeun masalah ieu.

Rujukan: