• Hapus email ku teu lepat?
  • Dikosongkeun folder Item Anjeun Hapus teuing?
  • Lost email anu teu tiasa dipulangkeun?
  • Kasalahan Anéh dina file PST?
  • Lost kecap akses pikeun file PST anjeun?
  • Masalah pamulihan surat Outlook?
  • DataNumen Outlook Repair gampang ngalereskeun sadayana ieu sareng seueur deui.
Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Meunangkeun deui email anu biasana dihapus tina Outlook saderhana. Nalika tombol hapus diklik, email leres-leres disimpen kana folder Barang Anu Hapus. Buka folder ngamungkinkeun email tiasa dibaca lengkep, sareng tiasa gampang dipindahkeun kana folder anu sanés.

Upami kitu, folder Item anu Dipupus dikosongkeun, atanapi upami barang dihapus ku Ctrl-Delete (anu disebat Microsoft salaku hapus hese), email dihapus tina Outlook sacara permanen. Pamulihan email Outlook teras janten langkung hésé.

Numutkeun dukungan Microsoft, "… upami anjeun henteu mindahkeun barang kana folder Barang Anu Hapus sateuacan anjeun ngahapus, barang-barang ieu bakal dihapus, sareng anjeun moal tiasa néwak deui tina folder Barang Hapus."
Hiji-hijina cara pikeun ngaleungitkeun email sapertos kitu nyaéta ngagunakeun DataNumen Outlook Repair - damel gancang sareng saderhana ngarengsekeun masalah.

  • Gawe sareng Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 sareng 2019.
  • Pinuh pulih pesen surat Outlook, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, mémo, jurnal, catetan sareng seueur deui.
  • Tiasa ngaleungitkeun sadayana email dina Outlook - naha téks biasa, RTF atanapi format HTML.
  • Kantétan mail Outlook dipulihkeun sapinuhna.
  • Objék anu ditancebkeun dipulihkeun pinuh.
  • Dukungan pikeun file PST langkung tina ukuran 2 GB sareng ngabagi file PST upami diperyogikeun.
  • Dukungan pikeun ngahasilkeun file PST dina format Outlook 97-2002 sareng Outlook 2003-2010.
  • Ngalereskeun angkatan didukung.
  • Henteu aya peryogi téknis.
Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan