Gejala:

Nalika anjeun start Microsoft Office Outlook, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

File xxxx.pst henteu kapendak.

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file PST Outlook kanggo dimuat.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu lumangsung upami salah sahiji kaayaan di handap ieu leres:

  • File Outlook PST anjeun rusak.
  • File Outlook PST anjeun aya dina sérver jaringan anu henteu sayogi.

Pikeun kasus anu munggaran, anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file sareng ngarengsekeun masalah.

Kanggo kasus anu kadua, mangga kontak administrator sistem anjeun pikeun méréskeun masalah.

Rujukan: