Outlook nyaéta most klien email anu seueur dianggo di dunya Windows. Nanging, file data Outlook PST ogé rawan korupsi. Kunaon Dihandap ieu kami bakal nganalisis alesan sareng solusi anu saluyu.

1. Microsoft henteu nyayogikeun cara anu épéktip pikeun nyegah korupsi file PST

Anu kahiji sareng most anu penting nyaéta Microsoft henteu nyayogikeun cara anu épéktip pikeun nyegah korupsi, sapertos kieu:

  1. Format file PST nyalira henteu ngagaduhan fitur anti korupsi, sapertos rékaman pamulihan sapertos dina WinRAR .RAR format arsip atanapi halaman torrent sapertos dina SQL Server .MDF databés. Kalayan rékor pamulihan atanapi halaman torrent, nalika sabagian data rusak, gampang pikeun meunangkeunana deui sareng ngirangan kamungkinan kaleungitan data 90%.
  2. File PST gampang rusak upami ukuran file naék, sareng teu aya mékanisme pikeun nyegah ieu sacara otomatis. Outlook moal ngagunakeun sababaraha file pikeun nyimpen data sacara otomatis nalika ukuran file ageung. Pamaké kedah ngalakukeun hal eta sacara manual. Sareng tangtosna, most tina pangguna moal aya bewara ieu. Hiji-hijina fitur anu aya hubunganana dina Outlook nyaéta ngadorong pangguna pikeun ngarsipkeun email anu lami, tapi fitur ieu henteu merhatoskeun ukuran file.
  3. Di Outlook, teu aya fitur cadangan otomatis pikeun file PST. Upami Outlook ngagaduhan fitur sapertos kitu, maka upami file PST rusak, bahkan upami éta henteu tiasa dipulut deui, anjeun tiasa mulangkeun kana vérsi cadangan awal, anu bakal ngandungost tina data paling anyar upami cadangan dilakukeun unggal minggu.
  4. Microsoft memang nyayogikeun alat pamulihan file PST gratis anu disebat scanpst, ngiringan sareng Outlook. Nanging, éta ngan ukur tiasa ngalereskeun file PST kalayan korupsi minor. Upami karuksakan atanapi korupsi parah, maka scanpst bakal gagal pikeun most tina kasus.

2. Seueur jalma nyiksa file PST:

Outlook kasohor pisan kumargi seueur pisan anu nganggo unggal dinten. Sareng seueur anu nyalahgunakeun file PST anu ngajantenkeun gampang korupsi:

  1. Ayeuna kusabab kanaékan email sareng data pribadi anu sanés, ukuran file PST naék sacara dramatis. Tina sababaraha GB dina dinten awal, dugi ka langkung ti 20GB atanapi bahkan 50GB. Anu langkung ageung nyaéta file PST, langkung gampang éta bakal dikorupsi. Prakték anu saé pikeun ngatur data ageung nyaéta ngabagi kana sababaraha file PST anu langkung alit, contona, arsip email anu lami kana file PST anu diarsipkeun, pikeun mastikeun masing-masing ukuran file PST <= 10GB, tibatan nganggo file PST anu ageung pisan.
  2. Batur bakal mareuman komputer nalika file PST masih dibuka ku Outlook, anu ogé bakal ngakibatkeun korupsi.
  3. Batur bakal nyimpen file PST ageung dina drive jaringan, anu henteu disarankeun kumargi file PST nyalira henteu dirancang pikeun ieu. Sareng gampang pikeun nyababkeun korupsi nalika ngaksés file PST ngalangkungan jaringan.

Inpo anu langkung lengkep ihwal laku anu saé pikeun nyegah korupsi file PST tiasa dipendakan di https://www.datanumen.com/prevent-pst-corruption/

Kumaha Ngalereskeun file PST Rusak:

Upami korupsi file PST aya, maka mimitina anjeun tiasa nyobian gratis scanpst, kumargi éta alat resmi anu disayogikeun ku Microsoft kanggo ngalereskeun file PST anu rusak, sareng gratis. Upami éta henteu tiasa dianggo, maka anjeun tiasa nyobian DataNumen Outlook Repair.

Rujukan: