Gejala:

Nalika anjeun start Microsoft Outlook, atanapi nalika anjeun nyobian muka file folder pribadi (PST), anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

PST henteu tiasa Diaksés - 0x80040116

dimana 'Outlook.pst' mangrupikeun nami file Outlook PST pikeun dibuka atanapi dimuat.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu lumangsung upami indéks file PST rusak. Sareng anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu korup sareng méréskeun masalah.

Rujukan: