Perlindungan Sandi Outlook:

Nalika ngadamel file Personal Folders (PST) anu anyar dina Outlook, anjeun tiasa énkripsi ku kecap akses sacara opsional:

Énkripsi file PST Outlook opsional nalika nyiptakeunana

Aya tilu setélan énkripsi:

  • Henteu Énkripsi. Ieu hartosna anjeun henteu énkripsi file.
  • Énkripsi Compressible. Ieu setélan standar.
  • Énkripsi Tinggi (Kanggo Outlook 2003 sareng vérsi anu langkung luhur) atanapi disebat Énkripsi Pangsaéna (Kanggo Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung handap). Setelan ieu ngagaduhan most kaamanan.

Upami anjeun milih énkripsi anu tiasa dikomprés atanapi énkripsi tinggi (énkripsi anu pangsaéna), sareng nyetél kecap akses di handap ieu, file PST anjeun bakal dijagaan nganggo kecap konci éta.

Engké nalika anjeun nyobian muka atanapi muka file PST éta ku Outlook, anjeun bakal dipenta pikeun input password pikeun éta:

Ajakan anjeun masukan kecap akses pikeun file PST

Upami anjeun hilap atanapi kaleungitan kecap akses, atanapi anjeun henteu terang pisan kecap aksesna, maka anjeun moal tiasa ngaksés file PST, ogé sadaya email sareng barang-barang sanés anu disimpen di jerona, kecuali upami anjeun nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair, anu tiasa méréskeun masalah sapertos angin ngahiliwir, sapertos kieu:

  • Pilih file Outlook PST énkripsi salaku file PST sumber anu badé dibereskeun.
  • Atur kaluaran anu dibereskeun nami file PST upami diperyogikeun.
  • Ngalereskeun file Outlook PST énkripsi. DataNumen Outlook Repair bakal ngadekrip data dina file PST énkripsi asli, teras hijrah data anu didekripsi kana file PST tetep anyar.
  • Saatos prosés ngalereskeun, anjeun tiasa nganggo Outlook pikeun muka kaluaran file PST anu dibereskeun, henteu kedah password deui.

Sampel File:

Sampel file PST énkripsi anu sandi na parantos hilap. Outlook_enc.pst

File anu dipulihkeun ku DataNumen Outlook Repair, anu henteu meryogikeun kecap akses deui: Outlook_enc_fixed.pst