Gejala:

Nalika muka file rusak atanapi rusak Outlook folder pribadi (PST) nganggo Microsoft Outlook, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

File xxxx.pst sanés file folder pribadi.

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file PST anu bakal dibuka.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

sanés file folder pribadi

Penjelasan anu Tepat:

File PST diwangun ku dua bagian, lulugu file, sareng bagian data ieu. Lulugu file ngandung most inpormasi penting ngeunaan file sadayana, sapertos tanda tangan file, ukuran file, kasaluyuan, sareng sajabana.

Upami lulugu ruksak atanapi rusak, sareng henteu tiasa dikenal ku Microsoft Outlook, maka Outlook bakal nganggap yén sadayana file sanés file PST anu leres sareng ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu rusak sareng ngabéréskeun kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file PST rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Outlook_1.pst

File anu dipulihkeun ku DataNumen Outlook Repair: Outlook_1_fixed.pst

Rujukan: