Nalika anjeun nyingkronkeun hapé sareng Outlook dina Outlook anjeun dina desktop, kalayan parangkat lunak sapertos ActiveSync atanapi Windows Mobile Device Center, sakapeung anjeun bakal kaleungitan sababaraha email sareng barang-barang sanés. Surélék sareng barang aslina dihapus tina Outlook dina desktop, tapi henteu némbongan dina telepon sélulér anjeun. Ieu lumangsung kusabab alesan ieu:

  1. Kasalahan lumangsung dina prosés singkronisasi. Salaku conto, kusabab kasalahan sambungan jaringan, barang-barang dihapus tina desktop tapi henteu ditransferkeun ka telepon sélulér kalayan leres.
  2. Kalacat tina perangkat lunak sinkronisasi. Salaku conto, ActiveSync tiasa ngahapus kontak dina desktop desktop anjeun tapi henteu mindahkeun éta ka telepon sélulér anjeun.

Bisi sapertos kitu, anjeun masih tiasa ngagaleuh lost email sareng barang via DataNumen Outlook Repair, sukamaha kieu:

  1. Buka komputer desktop anjeun.
  2. Pilih file PST pikeun Outlook anjeun dina komputer desktop, salaku file PST sumber pikeun dilereskeun.
  3. Atur kaluaran anu dibereskeun nami file PST upami diperyogikeun.
  4. Ngalereskeun file Outlook PST sumber. DataNumen Outlook Repair bakal nyeken sareng ngémutan deui email sareng barang sanés lost salami ka sinkronisasi telepon sélulér sareng komputer desktop.
  5. Saatos prosés ngalereskeun, anjeun tiasa nganggo Outlook pikeun muka file PST anu tetep sareng mendakan sadayana lost email sareng barang-barang sanés disimpen deui ka lokasi aslina.

Catetan:

  1. Upami anjeun henteu tiasa mendakan barang-barang di lokasi dimana disimpenna, maka anjeun tiasa nyobian mendakanana ku cara ieu:
    1.1 Milarian aranjeunna dina folder "Recovered_Groupxxx". Anu lost barang-barang tiasa diubaran salaku lost & barang anu kapendak, anu dipulihkeun teras lebet kana folder anu disebat "Recovered_Groupxxx" dina file PST anu tetep.
    1.2 Upami anjeun terang sababaraha sipat barang anu diinginkan, contona, subyek email, sababaraha kecap konci dina badan email, sareng sajabana, maka anjeun tiasa nyandak sipat ieu salaku kritik teangan, sareng nganggo fungsi milarian Outlook pikeun milarian barang anu dipikahoyong dina file PST anu lengkep. Sakapeung, lost item tiasa dipulihkeun teras lebet kana folder atanapi folder anu sanés ku arbitrary ngaran. Kalayan fungsi milarian Outlook, anjeun tiasa sacara gampang mendakanana.
  2. Anjeun tiasa perhatoskeun duplikat barang anu teu acan dihapus dina folder "Recovered_Groupxxx". Punten tong dipaliré waé. Kusabab nalika Outlook nyimpen hiji barang, éta tiasa ngadamel sababaraha salinan duplikat sacara implisit. DataNumen Outlook Repair kuat pisan yén éta tiasa pulih salinan implisit ieu ogé sareng ngubaranana sapertos lost & barang anu kapendak, anu dipulihkeun teras lebet kana folder anu disebat "Recovered_Groupxxx" dina file PST anu tetep.