Gejala:

  1. Anjeun nganggo Alat Perbaikan Koropak Outlook (Scanpst.exe) pikeun ngalereskeun file folder pribadi (PST) Outlook anu rusak atanapi rusak.
  2. Parangkat nunjukkeun file PST parantos leres-leres dibenerkeun.
  3. Anjeun muka file PST tetep dina Outlook, tapi mendakan henteu aya barang dina na, atanapi barang anu anjeun pikahoyong henteu kapok deui.

Penjelasan anu Tepat:

File PST parah rusak sareng rusak. Ku alatan éta, Alat Perbaikan Koropak (Scanpst) henteu tiasa dipulangkeun barang anu anjeun pikahoyong.

Anjeun kedah anggo DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu rusak. Kalayan program anu canggih sareng metodologi algoritma, DataNumen Outlook Repair bakal salawasna pulih most tina data anu tiasa didugikeun janten file PST anu rusak, janten éta pakakas pamulihan Outlook anu pangsaéna di pasar.

Sampel File:

Sampel file PST rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Outlook_3.pst

File anu dipulihkeun ku DataNumen Outlook Repair: Outlook_3_fixed.pst

Rujukan: