Gejala:

Nalika anjeun nganggo Alat Perbaikan Koropak Outlook (Scanpst.exe) pikeun ngalereskeun file folder pribadi (PST) Outlook anu rusak atanapi rusak, sanés ngalaksanakeun tugas ngalereskeun, alatna ngagantung sajajalan sareng henteu ngaréspon paréntah pangguna. Upami anjeun muka Windows Task Manager, anjeun bakal mendakan status aplikasi nyaéta "Henteu Ngarespon". Upami anjeun mareuman aplikasi sacara teu normal sareng restarpikeun ngalereskeun file anu sami, anjeun bakal teras kéngingkeun hasil anu sami.

Penjelasan anu Tepat:

Korupsi atanapi karusakan file PST beurat pisan sareng rumit. Nalika Alat Perbaikan Koropak (Scanpst) nyobian ngalereskeun file ieu, éta bakal jalan kana loop anu mati tanpa henti sareng henteu tiasa ngalereskeun file deui.

Anjeun kedah anggo DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu rusak. Kalayan program anu canggih sareng metodologi algoritma, DataNumen Outlook Repair bakal salawasna pulih most tina data anu tiasa didugikeun janten file PST anu rusak, janten éta pakakas pamulihan Outlook anu pangsaéna di pasar.

Rujukan: