Gejala:

Nalika muka file Outlook PST anu rusak atanapi rusak sareng Microsoft Outlook, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Kasalahan parantos kauninga dina file xxxx.pst. Kaluar tina Outlook sareng sadaya aplikasi anu diaktipkeun ku mail, teras gunakeun alat perbaikan Koropak (Scanpst.exe) pikeun diagnosa sareng ngalereskeun kasalahan dina file. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan alat ngalereskeun Koropak, tingali Pitulung.

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file PST Outlook kanggo dibuka.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Kasalahan parantos kauninga

Penjelasan anu Tepat:

File PST diwangun ku dua bagian, lulugu file, sareng bagian data ieu. Lulugu file ngandung most inpormasi penting ngeunaan file sadayana, sapertos tanda tangan file, ukuran file, kasaluyuan, sareng sajabana.

Nalika Microsoft Outlook nyobian muka file, éta mimitina bakal maca bagian header sareng verifikasi inpormasina, contona, tandatangan file ogé inpormasi kasaluyuan. Upami verifikasi gagal, éta bakal ngalaporkeun éta "File xxxx.pst sanés file folder pribadi." kasalahan. Upami teu kitu, éta bakal neraskeun maca bagian data sésana sareng upami aya kasalahan dina bagian éta, éta bakal ngalaporkeun kasalahan anu disebatkeun di luhur, sareng nyarankeun anjeun nganggo Alat perbaikan koropak (Scanpst.exe) ngalereskeun éta.

Tapi pikeun most kasus, scanpst moal tiasa ngalereskeun kasalahan, sareng anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu korup sareng méréskeun masalah.

Anjeun ogé tiasa ningali kasalahan ieu nalika anjeun nganggo Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap sareng file PST ngahontal atanapi ngaleuwihan Batas ukuran file 2GB. Upami ieu halna, ngan DataNumen Outlook Repair bisa ngabantosan anjeun.

Sampel File:

Sampel file PST rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Outlook_2.pst

File anu dipulihkeun ku DataNumen Outlook Repair: Outlook_2_fixed.pst

Rujukan: