Gejala:

Nalika anjeun nganggo Alat Perbaikan Koropak Outlook (Scanpst.exe) pikeun ngalereskeun file folder pribadi (PST) Outlook anu rusak atanapi rusak, alatna tiasa mendakan kasalahan dina file PST, tapi ngan ukur tiasa nyageurkeun sakedik data, sareng sadayana data sésana lost dina file PST tetep.

Penjelasan anu Tepat:

Kamampuh scanpst kawates pisan. Nalika korupsi atanapi karusakan file PST teuing parah, maka scanpst bakal ngan ukur tiasa nyageurkeun sabagian leutik data.

Anjeun kedah nganggo alat propésional DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu rusak. Kalayan program anu canggih sareng metodologi algoritma, DataNumen Outlook Repair bakal salawasna pulih most tina data anu tiasa kapendak janten korupsi PST anu korup, langkung seueur tibatan anu dipulut ku scanpst, janten éta pakakas pamulihan Outlook anu pangsaéna di pasar.

Sampel Payil:

File Korup File Dibereskeun ku scanpst File Dibereskeun ku DataNumen Outlook Repair
Test1_2.pst Test1_2_fixed (scanpst) .pst

(ngan ukur 2 folder anu dipulangkeun, 0% email dipulut)

Test1_2_fixed (dolkr) .pst

(100% data dipulihkeun)

Test1_3.pst Test1_3_fixed (scanpst) .pst

(ngan ukur opat folder anu dipulangkeun, 0% email dipulut)

Test1_3_fixed (dolkr) .pst

(100% data dipulihkeun)

Test1_4.pst Test1_4_fixed (scanpst) .pst

(ngan ukur 78% email anu dipulut deui)

Test1_4_fixed (dolkr) .pst

(100% data dipulihkeun)

Test1_5.pst Test1_5_fixed (scanpst) .pst

(ngan ukur 49% email anu dipulut deui)

Test1_5_fixed (dolkr) .pst

(100% data dipulihkeun)

Rujukan: