Gejala:

Nalika anjeun start Microsoft Office Outlook, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

Teu tiasa ngagedekeun map. Kumpulan polder teu tiasa dibuka. Toko inpormasi henteu tiasa dibuka.

Éror ieu ogé tiasa kajantenan nalika anjeun nyobian muka file data Outlook PST.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu lumangsung upami salah sahiji kaayaan di handap ieu leres:

  • File Outlook PST anjeun rusak.
  • Hard disk dimana file Outlook PST anjeun ayana aya sababaraha séktor anu goréng.

Pikeun kasus anu munggaran, anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file sareng ngarengsekeun masalah.

Pikeun kasus anu kadua, langkung saé anjeun ngadamel gambar disk tina hard disk anu gagal sareng parangkat lunak sapertos DataNumen Disk Image, teras anggo DataNumen Outlook Repair ka cageur data Outlook anjeun tina file gambar disk langsung, atanapi ngalereskeun file PST dina hard disk anu salah, sapertos kieu:

  1. Pilih file PST dina hard disk anu lepat salaku file sumber anu badé dirobih.
  2. Pasang drive USB éksternal dina komputer sareng atur kaluaran file tetep kana drive USB éksternal sanés hard disk aslina.
  3. Pencét "Start Perbaikan "kanggo ngalaksanakeun prosés pamulihan.

Rujukan: