Naon Masalah File PST Oversized?

Microsoft Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung tiheula ngabatesan ukuran file Personal Folders (PST) janten 2GB. Iraha waé file PST ngahontal atanapi ngaleuwihan wates éta, anjeun moal tiasa muka atanapi muka deui, atanapi anjeun moal tiasa nambihan data anu énggal. Ieu disebat masalah file PST ageung.

Outlook henteu ngagaduhan cara internal pikeun nyalametkeun file PST ageung anu henteu tiasa diaksés. Nanging, Microsoft nyayogikeun pst2gb alat éksternal salaku makeshift, anu tiasa mulangkeun file kana status anu tiasa dianggo. Tapi pikeun sababaraha kasus, alat ieu bakal gagal mulangkeun file anu ageung. Sareng upami prosés mulangkeunana hasil, sababaraha data bakal dipotong sareng lost permanén.

Microsoft ogé ngaluarkeun sababaraha bungkus jasa janten nalika file PST ngadeukeutan wates 2GB, Outlook moal tiasa nambihan data anu énggal. Mékanisme ieu, dugi ka batas anu tangtu, tiasa nyegah file PST tina ageung teuing. Tapi saatos dugi ka batasan, anjeun boro-boro tiasa ngalakukeun operasi naon waé, sapertos ngirim / nampi email, ngadamel catetan, nyetél janji, sareng sajabana, kajabi anjeun ngaleungitkeun seueur data tina file PST sareng padet éta saatosna kanggo ngirangan ukuran na. Ieu raoseun pisan nalika data Outlook beuki ageung sareng ageung.

Kusabab Microsoft Outlook 2003, pormat file PST énggal dianggo, anu ngadukung Unicode sareng henteu ngagaduhan wates ukuran 2GB deui. Maka, upami anjeun nganggo Microsoft Outlook 2003 atanapi 2007, sareng file PST didamel dina format Unicode énggal, maka anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan masalah anu langkung ageung deui.

Gejala:

1. Nalika anjeun nyobian ngamuat atanapi ngaksés file Outlook PST ageung, anjeun bakal ningali pesen kasalahan, sapertos:

xxxx.pst teu tiasa diaksés - 0x80040116.

or

Kasalahan parantos kauninga dina file xxxx.pst. Kaluar sadaya aplikasi anu diaktipkeun ku mail, teras nganggo Alat Perbaikan Koropak.

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file Outlook PST pikeun dimuat atanapi diaksés.

2. Nalika anjeun nyobian nambihan pesen atanapi barang énggal kana file PST, sareng salami prosés nambihan, file PST ngahontal atanapi ngalangkungan 2GB, anjeun bakal mendakan Outlook ngan ukur nolak nampi data anyar waé tanpa aya keluhan, atanapi anjeun bakal ningali pesen kasalahan, sapertos:

File na teu tiasa ditambihan kana folder. Peta henteu tiasa réngsé.

or

Tugas 'Microsoft Exchange Server - Nampi' dilaporkeun kasalahan (0x8004060C): 'Kasalahan Teu dikenal 0x8004060C'

or

File xxxx.pst parantos ngahontal ukuran maksimum na. Pikeun ngirangan jumlah data dina file ieu, pilih sababaraha item anu anjeun henteu peryogi deui, teras sacara permanen (shift + del) hapus.

or

Tugas 'Microsoft Exchange Server' dilaporkeun kasalahan (0x00040820): 'Kasalahan dina sinkronisasi tukang. Dina most kasus, inpormasi salengkepna sayogi dina log sinkronisasi dina folder Barang Dipupus. '

or

Teu tiasa nyalin barang.

leyuran:

Sakumaha nyatakeun di luhur, Microsoft henteu ngagaduhan cara anu tiasa méréskeun masalah file PST ageung kalayan nyugemakeun. Solusi anu pangsaéna nyaéta produk kami DataNumen Outlook Repair. Éta tiasa pulih file PST ageung tanpa aya karugian data. Pikeun ngalakukeun ieu, aya dua cara alternatif:

  1. Upami anjeun gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang dina komputer, maka anjeun tiasa ngarobah file PST ageung kana format unicode Outlook 2003 énggal, anu henteu ngagaduhan wates 2GB. Ieu cara anu pikaresep.
  2. Upami anjeun henteu gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur, maka anjeun tiasa beulah file PST ageung kana sababaraha file anu langkung alit. Unggal file ngandung bagian tina data dina file PST aslina, tapi éta kirang ti 2GB sareng bebas ti anu sanés janten anjeun tiasa aksés nyalira nganggo Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap tanpa aya masalah. Cara ieu rada sesah sabab anjeun kedah ngatur sababaraha file PST saatos operasi pamisah.

Rujukan: