Cageur Data Outlook tina Temporary Payil

Nalika Outlook ngaksés file PST, éta tiasa nyiptakeun tempo anu disumputkeunrary file dina folder anu sami sareng file PST janten aksés. Salaku conto, upami file PST anu diaksés disebat MyOutlook.PST, maka tempo anu disumputkeunrary Ngaran koropak PST bakal MyOutlook.pst.tmp, didamel dina folder anu sami sareng MyOutlook.PST.

Nalika Outlook anjeun nabrak sareng anjeun moal tiasa ngagaleuh data anu dipikahoyong tina MyOutlook.PST, maka éta masih dimungkinkeun pikeun meunangkeun data anjeun tina MyOutlook.PST.tmp, sapertos kieu:

  1. Kusabab MyOutlook.pst.tmp mangrupikeun file anu disumputkeun, anjeun mimitina kedah ngarobih setélan sistem anjeun pikeun nunjukkeun file anu disumputkeun, ieu di handap aya tulisan anu aya hubunganana:
    https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows 7)
    https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows Vista)
  2. Ganti ngaran MyOutlook.PST.tmp kana MyOutlookTmp.PST
  3. Start DataNumen Outlook Repair.
  4. Pilih MyOutlookTemp.PST salaku file sumber anu kedah dilereskeun.
  5. Atur nami file PST anu tetep.
  6. Pencét "Start Perbaikan "tombol pikeun ngalereskeun MyOutlookTemp.PST sareng data anu kapok bakal kaluaran kana file anu tetep.
  7. Saatos prosés ngalereskeun, buka file tetep nganggo Outlook sareng parios naha data anu anjeun pikahoyong parantos dipulihkeun atanapi henteu.