Ku kamekaran komunikasi sareng inpormasi pribadi anu beuki gancang, file Outlook PST, anu ngandung data ieu, ogé dilegakeun sacara dramatis. Kusabab kitu, kadang-kadang urang kedah ngabagi file PST ageung janten alit, ku alesan ieu:

  • Ukuran file anu ageung sareng sajumlah ageung barang bakal ngakibatkeun kagancangan dina seueur operasi, sapertos milarian, mindahkeun, sareng sajabana, janten anjeun tiasa ngabagi kana potongan alit sareng kéngingkeun manajemén anu langkung gampang sareng gancang di dinya.
  • Versi lami Outlook (97 dugi 2002) henteu ngadukung file langkung ageung tibatan 2GB, janten upami file anjeun ngahontal wates éta tapi anjeun tetep badé nganggo éta nganggo vérsi anu lami, maka hiji-hijina cara nyaéta ngabagi kana potongan leutik.

Upami anjeun tiasa ngakses eusi file PST ageung dina Outlook anjeun, maka anjeun tiasa nganggo Outlook pikeun meulah deui sacara manual.

DataNumen Outlook Repair tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngabagi file PST ageung janten langkung alit.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sateuacan pamisah file PST ageung sareng DataNumen Outlook Repair, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pindah ka kosong tab, teras pilih pilihan ieu:
kosong
tur nyetel wates ukuran kana nilai kirang ti 2GB. Disarankeun nganggo nilai anu ngan ukur pecahan tina 2GB sahingga file anjeun moal dugi ka 2GB deui, contona, 1000MB. Punten perhatoskeun unit na MB.

Balik deui ka kosong tab.

Pilih file Outlook PST ageung salaku file PST sumber anu kedah diropea:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST pikeun diolah dina komputer lokal.

Kusabab file PST ageung, éta kedah dina format Outlook 97-2002. Maka, punten tangtoskeun format file na kana "Outlook 97-2002" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file sumber. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file PST ageung teuing pikeun nangtukeun pormatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan.

Sacara standar, iraha DataNumen Outlook Repair nyeken sareng ngabagi file ukuranana janten sababaraha anu langkung alit, file anu pisah munggaran anu namina xxxx_fixed.pst, anu kadua nyaéta xxxx_fixed_1.pst, anu katilu nyaéta xxxx_fixed_2.pst, sareng sajabana, dimana xxxx mangrupikeun nami file PST sumber. Salaku conto, pikeun file PST sumber Outlook.pst, sacara standar, file anu dibagi heula nyaéta Outlook_fixed.pst, sareng anu kadua nyaéta Outlook_fixed_1.pst, sareng anu katilu nyaéta Outlook_fixed_2.pst, jst.

Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file anu tetep.

Anjeun tiasa milih format file PST tetep dina kotak combo kosong disamping kotak éditan file anu tetep, format anu dimungkinkeun nyaéta Outlook 97-2002 sareng Outlook 2003-2010. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal ngahasilkeun file PST tetep anu cocog sareng Outlook anu dipasang dina komputer lokal.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Outlook Repair bakal start scanning file PST sumber, pulih sareng kumpulkeun barang-barangna, teras nempatkeun barang-barang anu dipulihkeun deui kana file PST tetep énggal anu namina disetél dina Léngkah 6. Urang bakal nganggo Outlook_fixed.pst salaku conto.

Nalika ukuran Outlook_fixed.pst ngahontal wates anu tos ditangtoskeun dina Léngkah 2, DataNumen Outlook Repair bakal nyiptakeun file PST énggal kadua anu disebat Outlook_fixed_1.pst, sareng cobian nempatkeun barang sésana kana file éta.

Nalika file anu kadua ngahontal wates anu tos ditangtoskeun ogé, DataNumen Outlook Repair bakal nyiptakeun file PST énggal katilu anu disebat Outlook_fixed_2.pst pikeun nampung barang-barang sésana, sareng sajabina.

Dina prosés, bar kamajuan
DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal maju sasuai pikeun nunjukkeun kamajuan pamisah.

Saatos prosés na, upami file PST ageung sumberna parantos dibagi kana sababaraha file PST énggal anu langkung berhasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:
Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST anu dibagi hiji sareng hiji ku Microsoft Outlook. Sareng anjeun bakal mendakan sadaya item file PST ageung asli anu disebarkeun diantawis file anu dibelah ieu.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan pamisah:

kosong

Dina file PST anyar anu dibagi, eusi pesen sareng lampiran bakal diganti ku inpormasi démo. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun kontén anu saleresna.