maké DataNumen Outlook Repair pikeun cageur file PST 2GB ageung anjeun, ku:

Ngarobih kana format Outlook 2003 énggal.

or

Beulah kana sababaraha file anu langkung alit

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Microsoft Outlook 2002 sareng vérsi handap ngabatesan ukuran file PST janten 2GB. Iraha ukuran file PST ngahontal atanapi ngaleuwihan wates éta, anjeun moal tiasa ngakses, atanapi anjeun henteu tiasa nambihan data anyar dina éta. Ieu disebat masalah file PST ageung.

Microsoft henteu ngagaduhan cara anu nyugemakeun pikeun méréskeun masalah. Solusi anu pangsaéna nyaéta produk kami DataNumen Outlook Repair, anu tiasa ngahanca file PST ageung kalayan gampang sareng éfisién. Pikeun ngalakukeun ieu, aya dua cara alternatif:

  1. Upami anjeun gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang, anjeun tiasa ngarobah file PST ageung kana format Outlook 2003 énggal, anu henteu ngagaduhan wates ukuran 2GB. Ieu cara anu pikaresep.
  2. Upami anjeun henteu gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur, anjeun tiasa beulah file PST ageung kana sababaraha file anu langkung alit. Unggal file ngandung bagian data dina file PST aslina, tapi éta kirang ti 2GB janten anjeun tiasa ngaksésna nganggo Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap tanpa aya masalah. Cara ieu rada sesah sabab anjeun kedah ngatur sababaraha file PST saatos prosés pamisah.
Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

 

Rujukan: