Ngeunaan Outlook Personal Folders (PST) File

File folder pribadi, sareng file extension tina .PST, dianggo ku sababaraha produk komunikasi antarpribadi Microsoft, kalebet Microsoft Exchange Client, Windows Messaging sareng sadaya vérsi Microsoft Outlook. PST mangrupikeun singketan tina "Personal Storage Table".

Pikeun Microsoft Outlook, sadaya item, kalebet pesen mail, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal, catetan, sareng sajabana disimpen lokal dina file .pst anu saluyu, anu biasana aya dina folder anu tos ditangtoskeun.

Pikeun Windows 95, 98 sareng Kuring, folder na nyaéta:

drive: WindowsApplication DataMicrosoftOutlook

or

drive: WindowsProfilesuser nameLocal SettingApplication DataMicrosoftOutlook

Pikeun Windows NT, 2000, XP sareng 2003 server, folderna nyaéta:

drive: Dokumén sareng nami Setélan pangguna Setélan Lokal Aplikasi DataMicrosoftOutlook

or

drive: Dokumén sareng namina PengaturanAplikasi DataMicrosoftOutlook

Pikeun Windows Vista atanapi 7, folder na nyaéta:

drive: Usersuser nameAppDataLocalMicrosoftOutlook

Pikeun Windows 8, folder na nyaéta:

drive: Pangguna AppDataLocalMicrosoftOutlook

or

drive: Pangguna RoamingLocalMicrosoftOutlook

Anjeun ogé tiasa milarian file "Outlook.pst", nami standar file Outlook .pst, dina komputer lokal anjeun pikeun milarian lokasi file na.

Sumawona, anjeun tiasa ngarobih lokasi file PST, ngadamel cadangan, atanapi ngadamel sababaraha file PST pikeun nyimpen eusi anu sanés.

Kusabab sadaya data komunikasi pribadi anjeun sareng inpormasi disimpen dina file PST, éta penting pisan pikeun anjeun. Nalika éta ruksak ku sagala rupa alesan, Kami pisan nyarankeun anjeun ngagunakeun DataNumen Outlook Repair pikeun cageur sadaya data di jerona.

Microsoft Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung lami nganggo format file PST lami anu ngagaduhan wates ukuran file 2GB, sareng éta ngan ukur ngadukung énkode téks ANSI. Format file PST anu lami ogé disebat format ANSI PST biasana. Kusabab Outlook 2003, format file PST anyar diwanohkeun, anu ngadukung file saloba 20GB (wates ieu ogé tiasa ditingkatkeun janten 33TB ku ngarobih régistri) sareng énkode téks Unicode. Format file PST énggal disebat format Unicode PST umumna. Éta rada gampang pikeun ngarobah file PST tina format ANSI anu lami kana format Unicode anu anyar nganggo DataNumen Outlook Repair.

File PST tiasa énkripsi sareng kecap konci pikeun ngajagi inpormasi rahasia di jerona. Nanging, gampang pisan pikeun make DataNumen Outlook Repair pikeun ngarusak panyalindungan tanpa meryogikeun kecap akses aslina.

Rujukan: