Nalika anjeun nganggo Microsoft Outlook pikeun muka a file folder pribadi ngarusak (PST), anjeun bakal ningali sababaraha seratan kasalahan, anu panginten tiasa ngabingungkeun anjeun. Kusabab kitu, di dieu urang bakal nyobian daptar sadaya kamungkinan kasalahan, diurutkeun numutkeun frékuénsi anu kajantenan. Pikeun unggal kasalahan, urang bakal ngajelaskeun gejalana, ngajelaskeun alesan anu tepat na sareng masihan file conto ogé file anu dibereskeun ku alat pamulihan Outlook kami DataNumen Outlook Repair, Sangkan anjeun tiasa langkung ngartos aranjeunna. Di handap ieu kami bakal nganggo 'filename.pst' pikeun nganyatakeun nami koropak Outlook PST anjeun anu korup.

Sanaos Microsoft nyayogikeun Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) pikeun ngalereskeun masalah dina file PST anu rusak, éta moal tiasa dianggo pikeun most tina kasus. Tiup sering aya masalah nalika Alat Perbaikan Koropak gagal jalan:

Sumawona, nalika nganggo Microsoft Outlook, anjeun ogé tiasa sering waé ngalaman masalah sapertos kieu, anu tiasa direngsekeun DataNumen Outlook Repair gampang.

Salaku tambahan, nalika anjeun nganggo telepon sélulér anjeun pikeun nyingkronkeun data sareng Microsoft Outlook dina desktop anjeun, anjeun ogé tiasa lost email sareng item sanésna kusabab kasalahan sinkronisasi atanapi cacat parangkat lunak. Bisi sapertos kitu, anjeun ogé tiasa make DataNumen Outlook Repair pikeun meunangkeun deui lost item.

Sakapeung, nalika anjeun ngalaman masalah Outlook, rada sesah pikeun nangtoskeun alesan aslina. Bisi sapertos kitu, anjeun tiasa diagnosa masalah step by step sareng terang naon anu salah dina Outlook anjeun.