Cageur Data Outlook tina File Virtual Disk Files, Payil Cadangan sareng Payil Gambar Disk

Upami Outlook PST anjeun /OST file disimpen dina file ieu:

  • File VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) (*. Vmdk). Salaku conto, anjeun nyimpen Outlook PST /OST file dina disk virtual di VMWare.
  • File PC Virtual VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd). Salaku conto, anjeun nyimpen Outlook PST /OST file dina disk virtual dina Virtual PC. Atanapi anjeun ngadamel cadangan Outlook PST /OST file via Windows Cadangan sareng fungsi Mulangkeun.
  • File Acronis True Image (*. Tib)
  • Norton Ghost file (*. gho, * .v2i)
  • File Windows NTBackup (*.bkf)
  • File gambar ISO (*. Iso)
  • File gambar disk (*. Img)
  • File gambar CD / DVD (*. Bin)
  • File alkohol 120% Mirror Disk File (MDF) file (*. Mdf)
  • File gambar Nero (*. Nrg)

sareng anjeun moal tiasa ngaksés data dina PST /OST file pikeun sababaraha alesan, contona:

  • Anjeun ngahapus Outlook PST /OST file tina disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC.
  • Anjeun pormat disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC ku teu lepat.
  • Disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC henteu tiasa dipasang atanapi diluncurkeun leres.
  • Disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC rusak atanapi rusak.
  • File cadangan dina média cadangan rusak atanapi rusak sareng anjeun henteu tiasa mulangkeun PST /OST file ti dinya.
  • File gambar disk rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa nyandak PST /OST file ti dinya.
  • Sareng seueur deui ...

Maka anjeun masih tiasa ngahanca data dina PST /OST file ku scanning sareng ngarobih file disk mesin virtual anu saluyu, file cadangan atanapi file gambar disk nganggo DataNumen Outlook Repair. Cukup pilih file disk mesin virtual, file cadangan atanapi file gambar disk salaku file sumber anu kedah dirobih, DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file sumber, nganalisis éta, cageur data Outlook anu disimpen dina file, sareng kaluarkeun kana file PST tetep anyar.

Upami Outlook PST anjeun /OST file disimpen dina hard disk atanapi drive, sareng anjeun teu tiasa ngakses PST /OST file pikeun sababaraha alesan, contona:

  • Anjeun ngahapus Outlook PST /OST file tina hard disk atanapi drive.
  • Anjeun pormat hard disk atanapi drive sacara teu dihaja.
  • Hard disk atanapi drive anjeun gagal sareng anjeun henteu tiasa ngakses file deui.
  • Sareng seueur deui ...

Teras anjeun tiasa nganggo DataNumen Disk Image pikeun nyiptakeun gambar tina hard disk atanapi drive, teras pulihkeun PST /OST data tina file gambar nganggo DataNumen Outlook Repair.