Catetan: Anjeun kedah gaduh Outlook dipasang pikeun nganggo panduan ieu.

Kusabab Outlook 2003, format file PST énggal dikenalkeun anu ngagaduhan langkung seueur kaunggulan tibatan anu lami. Format anu anyar disebut ogé format Unicode biasana, sedengkeun format anu lami teras disebat format ANSI saluyu. Duanana nami bakal dianggo sapanjang pituduh ieu.

Sanaos format énggal langkung saé tibatan anu lami, sakapeung (mostkusabab alesan kompatibilitas) anjeun masih kedah ngarobih file PST dina format Unicode énggal kana format ANSI anu lami. Salaku conto, anjeun hoyong mindahkeun data PST tina komputer nganggo Outlook 2003-2010 ka hiji kalayan ngan ukur Outlook 97-2002 dipasang.

Microsoft henteu ngembangkeun kamampuan anu tiasa ngajalankeun konversi sapertos kitu. Tapi tong hariwang. DataNumen Outlook Repair tiasa ngabantosan anjeun dina masalah ieu.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sateuacan ngarobah file Unicode PST énggal sareng DataNumen Outlook Repair, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pilih file Unicode PST anu énggal salaku file PST sumber anu kedah diropea:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST pikeun diolah dina komputer lokal.

Kusabab file PST dina format Outlook 2003-2010 énggal, punten khususkeun format file na kana "Outlook 2003-2010" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file sumber. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file PST sumber pikeun nangtoskeun formatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan sareng teu perlu.

Sacara standar, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data anu dirobih kana file PST énggal anu disebat xxxx_fixed.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami file PST sumber. Salaku conto, pikeun sumber PST file Outlook.pst, file anu dirobah standar nyaéta Outlook_fixed.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dirobih langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file anu dirobih.

Nalika urang badé ngarobih file Unicode PST kana format ANSI, urang kedah milih format file PST anu dikonversi kana "Outlook 97-2002" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file anu dikonversi. Upami anjeun netepkeun pormat kana "Outlook 2003-2010" atanapi "Auto Determined", teras DataNumen Outlook Repair mungkin gagal ngolah sareng ngarobih file Unicode PST anjeun.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Outlook Repair bakal start scanning sareng ngarobih sumber file Unicode PST. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosésna, upami sumber file Unicode PST tiasa dirobih kana file ANSI PST énggal, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

kosong

Ayeuna file PST anu dirobih énggal aya dina format ANSI, anu tiasa dibuka ku Microsoft Outlook 97-2002.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan konvérsi:

kosong

Dina file PST anu énggal dirobih, eusi talatah sareng lampiranna bakal diganti ku inpormasi démo. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun eusi anu leres-leres dirobih.