Catetan: Anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang pikeun nganggo panduan ieu.

Kusabab Outlook 2003, format file PST énggal dikenalkeun anu ngagaduhan langkung seueur kaunggulan tibatan anu lami. Pikeun pangguna akhir, most anu penting nyaéta:

Kusabab anu munggaran, format anyar ogé disebat Pormat unicode biasana, sedengkeun format anu lami teras disebat Format ANSI sasuai. Duanana nami bakal dianggo sapanjang pituduh ieu. Sakumaha ayeuna data komunikasi naék pisan, panyabutan watesan dina file PST penting pisan pikeun pangguna. Kituna, urang nyarankeun pisan anjeun pikeun ngarobih file ANSI PST lami kana format Unicode anu énggal. Sumawona, ieu ogé anu solusi anu paling saé pikeun masalah file 2GB PST anu ageung.

Microsoft henteu ngahasilkeun alat anu tiasa ngarobah. Tapi tong hariwang. DataNumen Outlook Repair tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sateuacan ngarobah file ANSI PST lami nganggo DataNumen Outlook Repair, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pilih file ANSI PST anu lami salaku file PST sumber anu kedah dilereskeun:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST pikeun diolah dina komputer lokal.

Kusabab file PST dina format Outlook 97-2002 lami, punten khususkeun format file na janten "Outlook 97-2002" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file sumber. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file PST sumber pikeun nangtoskeun formatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan sareng teu perlu.

Sacara standar, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data anu dirobih kana file PST énggal anu disebat xxxx_fixed.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami file PST sumber. Salaku conto, pikeun sumber PST file Outlook.pst, file anu dirobah standar nyaéta Outlook_fixed.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dirobih langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file anu dirobih.

Nalika urang hoyong ngarobih file ANSI PST kana format Unicode, urang kedah milih format file PST anu dikonversi kana "Outlook 2003-2010" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file anu dikonversi. Upami anjeun netepkeun pormat kana "Outlook 97-2002" atanapi "Auto Determined", teras DataNumen Outlook Repair mungkin gagal ngolah sareng ngarobih file ANSI PST anjeun.

Punten perhatoskeun anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang pikeun ngajantenkeun file dirobih kalayan suksés.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Outlook Repair bakal start scanning sareng ngarobih sumber file ANSI PST. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosésna, upami sumber ANSI PST file tiasa dirobih janten file Unicode PST anu berhasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

kosong

Ayeuna file PST anu dirobih énggal aya dina format Unicode, anu tiasa dibuka ku Microsoft Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan konvérsi:

kosong

Dina file PST anu énggal dirobih, eusi talatah sareng lampiranna bakal diganti ku inpormasi démo. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun eusi anu leres-leres dirobih.