Catetan: Anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang pikeun ngagunakeun padika dina pituduh ieu.

Nalika anjeun sapatemon file Outlook PST ageung (file PST sami sareng atanapi langkung ageung ti 2GB) sareng henteu tiasa mukakeunana hasil dina Microsoft Outlook 2002 atanapi vérsi handap, anjeun tiasa anggo DataNumen Outlook Repair pikeun nyeken file, kéngingkeun sadaya data di dinya, sareng simpen kana file PST énggal dina format unicode Outlook 2003 anu teu ngagaduhan wates ukuran 2GB deui. Teras Anjeun tiasa nganggo Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur pikeun muka file PST énggal sareng ngaksés sadaya data tanpa aya masalah.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sateuacan ngarobah file PST ageung sareng DataNumen Outlook Repair, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pilih file Outlook PST ageung salaku file PST sumber anu kedah diropea:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST pikeun diolah dina komputer lokal.

Kusabab file PST ageung, éta kedah dina format Outlook 97-2002. Maka, punten tangtoskeun format file na kana "Outlook 97-2002" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file sumber. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file PST ageung teuing pikeun nangtukeun pormatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan.

Sacara standar, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data anu dicandak kana file PST tetep énggal anu namina xxxx_fixed.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami file PST sumber. Salaku conto, pikeun sumber PST file Outlook.pst, nami standar pikeun file anu tetep nyaéta Outlook_fixed.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Nalika urang hoyong ngarobih file PST ageung kana format Outlook 2003, urang kedah milih format file PST tetep kana "Outlook 2003-2010" dina kotak combo kosong disisi kotak éditan file anu tetep. Upami anjeun netepkeun pormat kana "Outlook 97-2002" atanapi "Auto Determined", teras DataNumen Outlook Repair mungkin gagal ngolah sareng ngarobih file PST ageung anjeun.

Punten perhatoskeun anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang, upami henteu prosés konversi sadayana bakal gagal.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Outlook Repair bakal start scanning sareng ngarobih file PST ageung teuing. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosésna, upami sumber file PST ageung tiasa dipulihkeun sareng dirobah janten file Outlook 2003 PST énggal hasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

kosong

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST tetep anyar nganggo Microsoft Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur. Sareng anjeun bakal mendakan sadaya item file PST ageung asli anu dipulut dina anu énggal.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan konvérsi:

kosong

Dina file PST tetep énggal, eusi pesen sareng lampiran bakal diganti ku inpormasi démo. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun eusi anu leres-leres dirobih.