File Outlook PST bakal janten ageung saatos dianggo kanggo sababaraha waktos. Sabenerna dimungkinkeun pikeun ngirangan ukuranana ku kompak atanapi komprési. Aya dua cara pikeun ngalakukeun éta:

1. Ngagunakeun Fitur "Kompak" dina Outlook:

Ieu cara resmi pikeun nyumponan file PST ageung, sapertos kieu (Outlook 2010):

  1. Klik file tab.
  2. Klik Sétingan akun, Lajeng klik Sétingan akun.
  3. dina File Data tab, klik file data anu anjeun hoyong kompak, teras pencét setélan.
  4. Klik Kompak Ayeuna.
  5. Teras Outlook bakal start kompak file PST.

Ieu léngkah pikeun Outlook 2010. Kanggo vérsi Outlook anu sanés, aya fungsi anu sami. Operasi "Compact" resmi bakal ngaleungitkeun rohangan anu dianggo ku barang anu dihapus-permanén sareng barang-barang anu henteu dianggo sanés. Nanging, cara ieu lambat pisan nalika file PST ageung.

2. Compact file PST sacara manual:

Sabenerna anjeun tiasa ngempelkeun file PST ku anjeun nyalira, sapertos kieu:

  1. Ngadamel file PST énggal.
  2. Salin sadaya eusi dina file PST asli kana file PST énggal.
  3. Saatos operasi nyalin, file PST énggal bakal a padet vérsi file PST aslina, kumargi barang-barang anu dihapus permanén sareng barang-barang anu henteu dianggo sanés moal disalin.

Dumasar kana tés urang, cara anu kadua langkung gancang tibatan metode 1, utamina nalika ukuran file PST ageung. Janten kami nyarankeun anjeun nganggo cara ieu pikeun kompak file PST ageung anjeun.