kunaon DataNumen Outlook Password Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Password Recovery v1.2


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukung Microsoft Outlook 97 dugi ka 2019 sareng Outlook pikeun Office 365 file PST énkripsi.
  • Pangrojong pikeun malikeun deui kecap konci pikeun sakumpulan file PST énkripsi.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngala sandi deui pikeun file PST énkripsi kalayan kontéks (klik katuhu) ménu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Outlook Password Recovery pikeun cageur Sandi tina énkripsi Outlook PST Payil


Nalika file PST anjeun énkripsi sareng anjeun hilap kecap aksesna, anjeun tiasa nganggo DataNumen Outlook Password Recovery pikeun nyeken file PST sareng kéngingkeun deui kecap akses.

Start DataNumen Outlook Password Recovery.

DataNumen Outlook Password Recovery

Catetan: Sateuacan cageur kecap akses tina file PST Outlook énkripsi kalayan DataNumen Outlook Password Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pilih file Outlook PST énkripsi anu sandi na kanggo dipulihkeun:

Pilih File PST énkripsi

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST énkripsi dina komputer lokal.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Outlook Password Recovery bakal start scanning sareng milarian deui sandi pikeun file PST énkripsi. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami kecap akses dina file PST énkripsi tiasa dipulihkeun deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa klik dina Nyalin Kecap aksés tombol pikeun nyalin kecap akses kana clipboard, teras anggo éta pikeun muka sareng ngaksés file PST énkripsi dina Outlook.

Catetan: Sandi na tiasa henteu idéntik sareng anu anjeun anggo, tapi tiasa muka file PST énkripsi tanpa aya masalah.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Password Recovery 1.2 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.1 dileupaskeun tanggal 17 Juni 2020

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.0 dileupaskeun tanggal 20 Oktober 2014

  • Ngadukung file Microsoft PS énkripsi Microsoft Outlook 97 dugi ka 2016.
  • Pangrojong pikeun malikeun deui kecap konci pikeun sakumpulan file PST énkripsi.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngala sandi deui pikeun file PST énkripsi kalayan kontéks (klik katuhu) ménu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).