kunaon DataNumen Outlook Express Undelete?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Express Undelete v2.2


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Pangrojong pikeun ngomean deui email anu dihapus dina Microsoft Outlook Express 5/6 folder mail.
  • Dukungan pikeun ngahanca file dbx anu disimpen dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan file dbx.
  • Pangrojong pikeun ngomean deui surat dina file dbx ageung 4GB.
  • Dukungan pikeun cageur kantétan email.
  • Dukung pikeun milarian sareng pilih file dbx kanggo dipulihkeun dina komputer lokal.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngémutan deui email dina folder mail kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Kumaha cageur


Outlook Express nyimpen sadaya email tina folder mail dina file .dbx anu pakait. Salaku conto, file Koropak.dbx ngandung email anu ditampilkeun dina polder mail Koropak di Outlook Express, file Outbox.dbx ngandung email anu ditampilkeun dina folder mail Outbox, sareng sajabina.

Upami anjeun ngahapus sababaraha email dina folder mail teu dihaja, maka anjeun tiasa nganggo DataNumen Outlook Express Undelete pikeun nyeken file dbx anu saluyu sareng folder mail, pulih deui email anu dihapus sareng simpen janten file .eml anu tiasa diimpor ku gampang deui Outlook Express.

Milarian file dbx anu saluyu sareng folder mail upami anjeun teu acan tumaros.

Start DataNumen Outlook Express Undelete.

DataNumen Outlook Express Undelete

Catetan: Sateuacan cageur email anu dihapus dina file dbx nganggo DataNumen Outlook Express Undelete, punten tutup Outlook Express sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file dbx.

Pilih file dbx dimana email anu dihapus bakal dipulihkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami nami dbx langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen Outlook Express Undelete bakal ngaluarkeun sadaya email anu dipulihkeun dina diréktori xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun nami file dbx rusak. Salaku conto, pikeun file Inbox.dbx, diréktori kaluaran standar bakal Inbox_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo diréktori sanés, punten pilih saluyu:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa input nami diréktori langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori.

Klik Start Pamulihan kancing DataNumen Outlook Express Undelete bakal start cageur deui surat anu dihapus tina file dbx anu dipilih.

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami email anu dihapus parantos dipulihkeun tina file dbx hasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka pesen anu dipulangkeun ku Outlook Express ku klik dua kali dina pos ikon file .eml dina diréktori kaluaran. Atanapi impor sababaraha pesen kana folder mail di Outlook Express.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Express Undelete 2.2 dileupaskeun tanggal 23 Nopémber 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.1 dileupaskeun tanggal 17 Juli 2009

  • Ningkatkeun kinerja mesin pamulihan pisan.
  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI dina resolusi anu béda sareng sistem operasi.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.0 dileupaskeun tanggal 5 Maret 2009

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Ngadesain deui GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.