kunaon DataNumen Outlook Express Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting an Outlook Express produk recovery data. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Outlook Express Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Outlook Express Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Express Repair v2.5


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express 4 file mbx sareng Outlook Express 5/6 file dbx.
  • Dukungan pikeun ngahanca file dbx sareng file mbx dina média anu rusak, sapertos diskét, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file dbx sareng file mbx.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file dbx sareng mbx dugi ka 4GB, janten tiasa ngalereskeun file dbx kalayan masalah 2GB.
  • Dukungan pikeun cageur kantétan email.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express data tina témporary file .dbt.
  • Dukung pikeun milarian sareng pilih file dbx atanapi mbx kanggo dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file dbx kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt), janten anjeun tiasa ngagungkeun DOER tina program anjeun.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Outlook Express Repair pikeun cageur Outlook Express surelek


Outlook Express nyimpen sadaya email dina file .dbx. Salaku conto, file Inbox.dbx ngandung email dina Koropak, file Outbox.dbx ngandung email dina Outbox, sareng sajabina.

Upami file .dbx rusak sareng anjeun henteu tiasa nga-email email na, anjeun tiasa nganggo DataNumen Outlook Express Repair pikeun cageur surélék anjeun ti dinya. Email anu dipulut disimpen salaku file .eml anu tiasa diimpor deui kalayan gampang Outlook Express.

Milarian file .dbx atanapi .mbx anu rusak pikeun dilereskeun upami anjeun teu acan ngalakukeun éta.

Start DataNumen Outlook Express Repair

DataNumen Outlook Express Repair

Catetan: Sateuacan ngalereskeun file dbx atanapi mbx rusak ku DataNumen Outlook Express Repair, punten tutup Outlook Express sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file ieu.

Pilih file dbx atanapi mbx anu rusak pikeun didereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file dbx atanapi mbx langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih kancing pikeun milarian file dbx atanapi mbx kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen Outlook Express Repair bakal ngaluarkeun sadaya pesen anu pulih dina diréktori xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun nami file dbx atanapi mbx rusak. Salaku conto, pikeun file Inbox.dbx, diréktori kaluaran standar bakal Inbox_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo diréktori sanés, punten pilih saluyu:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa input nami diréktori langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori.

Klik Start Perbaikan kancing DataNumen Outlook Express Repair bakal start cageur deui mail ti file dbx atanapi mbx anu rusak. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami aya pesen anu parantos dipulangkeun tina file dbx atanapi mbx hasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka pesen anu dipulangkeun ku Outlook Express ku klik dua kali dina pos ikon file .eml dina diréktori kaluaran. Atanapi impor sababaraha pesen kana folder mail di Outlook Express.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Express Repair 2.5 dileupaskeun tanggal 24 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Repair 2.3 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Repair 2.2 dileupaskeun dina 28 Séptémber 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 7 Juli 2009

  • Ningkatkeun kinerja mesin pamulihan pisan.
  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI dina resolusi anu béda sareng sistem operasi.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Repair 2.0 dileupaskeun dina 29 Januari 2009

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Ngadesain deui GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Express Repair 1.5 dileupaskeun tanggal 6 Des 2006

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.