Impor Dipulihkeun Pesen kana Folder Mail di Outlook Express

Catetan: Sateuacan operasi impor, punten pastikeun Outlook Express folder mail dimana pesenna kedah diimpor tiasa dianggo leres. Upami teu kitu, punten cadangan teras hapus file dbx anu saluyu sareng folder mail.

Start Outlook Express sareng tetep kabuka.

Pilih sadaya pesen pikeun diimpor dina diréktori kaluaran:

tip: Pikeun milih sakumpulan file pesen, tahan tombol SHIFT, pencét file pesen di luhur grup, teras pencét file pesen di handapeun grup. Pikeun nambihan file pesen ka grup anu parantos anjeun pilih, tahan tombol CTRL, teras pilih file pesen anu anjeun hoyong tambahkeun. Pikeun ngaluarkeun file pesen anu kapilih, tahan tombol CTRL, teras pencét file pesen anu dipilih.

Séred pesen anu dipilih tina diréktori.

Leupaskeun seratan kana tarkéngingkeun folder mail di muka Outlook Express.

Saatos éta, anjeun tiasa ngajalankeun pesen anu diimpor sapertos anu normal di Outlook Express.

Léngkah 1, 2, 3 dina prosés impor digambarkan dina animasi ieu:

Impor Pesen kana Outlook Express