DataNumen Outlook Express Repair Babandingan Kalapa

DataNumen Outlook Express Repair 2.5 Kernel pikeun Outlook Express Ngalereskeun 9.4.1 Stellar Phoenix OE Pamulihan 3.0 Pamulihan pikeun Outlook Express 1.2 Cageur Data pikeun Outlook Express 1.0 Outlook Express Alat Perbaikan 3.2 Pamulihan OE-Mail 1.7.26.59 Kasalametan sareng Migrasi OE Mail 5.1 Outlook Express Balikkeun 2.0 gampil Outlook Express Ngalereskeun 1.2.9 DiskInternals Outlook Express Ngalereskeun 2.4 Disk Dokter OE Email Recovery 2.0.1 Ahli OE Surat anu akurat 3.2 MailNavigator 1.11 Cageur Email Abdi 5.5.6 R-Mail pikeun Outlook Express 1.5 Zmeil 2.1 pinter Outlook Express Pamulihan 1.6

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 95.30% 5.98% 6.10% 36.74% 0.06% 5.98% 0.03% 5.29% 0.00% 0.04% 53.42% 5.98% 5.29% 0.69% 5.98% 4.92% 0.02% 5.29%
Case 1
(5MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 15.40% 1.20% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 57.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 50.40% 0.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 60.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 50.40% 0.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 4
(200MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 50.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.20% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(300MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 48.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(400MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 48.40% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 7
(500MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 47.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(600MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 46.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(700MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 45.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(800MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 45.70% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 11
(900MB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 44.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 12
(1GB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 44.30% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 13
(1.2GB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 42.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 14
(1.5GB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 41.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 15
(1.7GB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 16
(2GB korupsi .DBX file)
100.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 17
(1.5GB korupsi .DBX file)
100.00% 13.00% 13.00% 10.40% 0.00% 13.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 13.00% 13.00% 0.00% 13.00% 13.00% 13.00% 0.10% 0.00%
Case 18
(1.5GB korupsi .DBX file)
100.00% 100.00% 99.00% 61.90% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 0.00% 100.00% 100.00% 100.00% 0.00% 100.00% 80.00% 0.20% 100.00%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun 98 / ME / NT / Vista teu didukung 98 / ME / NT / 7 teu didukung 98 / ME / NT / 7 teu didukung NT / 2000 / Server 2008 / Vista / 7 teu didukung NT henteu didukung NT henteu didukung NT henteu didukung 98 / ME / NT teu didukung NT / Server 2008 teu didukung 98 / ME / NT teu didukung 98 / ME / NT teu didukung NT henteu didukung NT / Server 2008 teu didukung 98 / ME / NT / 2000 teu didukung NT henteu didukung 98 / ME / NT teu didukung 98 / ME / NT teu didukung
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun Vista henteu didukung Win7 didukung Win7 didukung Server 2008 / Vista / 7 teu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun Server 2008 teu didukung nuhun nuhun nuhun Server 2008 teu didukung 98 / ME / NT / 2000 teu didukung nuhun nuhun nuhun

Dukungan Format Payil DBX

Outlook Express v6.0 file DBX nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Outlook Express v5.5 file DBX nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Outlook Express v5.0 file DBX nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Dukungan File DBX ageung

Cageur deui file DBX 2GB ageung tanpa kaleungitan data nuhun nuhun nuhun teu teu nuhun teu nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu nuhun teu teu nuhun

Kaparigelan dina Meunangkeun Objek

Pangrojong pikeun ngahankeun kantétan nuhun nuhun teu nuhun teu nuhun teu nuhun teu teu nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu teu nuhun

Fitur séjén

Cageur file DBX atanapi MBX dina média rusak. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Ngalereskeun sakumpulan file DBX atanapi MBX. nuhun teu nuhun teu teu teu nuhun teu nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu nuhun teu nuhun teu
Milarian file DBX atanapi MBX kanggo dilereskeun dina komputer lokal. nuhun teu nuhun teu teu nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun nuhun
Dukung menu kontéks Windows Explorer. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek. nuhun teu teu teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt). nuhun teu teu nuhun teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu