Milarian file dbx anu saluyu sareng hiji Outlook Express folder mail

Aya tilu padika pikeun milari file dbx anu saluyu sareng an Outlook Express folder mail, sapertos kieu:

Metoda 1: Sadayana Outlook Express 5/6 folder mail sareng pesen, sareng sadaya kumpulan berita sareng pesen anjeun anu disimpen disimpen dina hiji folder, disebatna Folder Toko, anu tiasa ditangtoskeun ku milih Pakakas | Pilihan | Pangropéa | Folder Toko in Outlook Express:

Milarian Folder Toko

Kituna, pikeun milarian file dbx tina an Outlook Express folder mail, mangga buka Folder Toko dina Windows Explorer sareng mendakan file dbx kalayan nami anu sami sareng folder mail. Salaku conto, anu
File Inbox.dbx ngandung pesen anu ditampilkeun dina folder Surat Koropak di Outlook Express, nu
File Outbox.dbx ngandung pesen anu ditampilkeun dina folder mail Outbox, sareng sajabina.

Catetan: Sacara umum, Outlook Express bakal nganggo bénten Folder Tokos pikeun pangguna anu béda dina hiji komputer.

Metoda 2:
Anjeun ogé tiasa kéngingkeun jalur lengkep file dbx anu saluyu sareng hiji Outlook Express folder mail ku ngaklik katuhu folder mail éta di Outlook Express teras pencét pasipatan :

Pasipatan Folder

Metoda 3: Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo Windows Explorer's neangan fungsina pikeun milarian file .dbx, sapertos kieu:
1 Klik Start menu
2 Klik neangan item ménu teras Pikeun Payil sareng Folder :

Milarian File sareng Folder

3 ngasupkeun
* .dbx salaku kriteria milarian sareng pilih lokasi anu kedah dipilarian.
4 Klik Milarian Ayeuna pikeun milarian sadaya file .dbx dina lokasi anu parantos ditangtukeun.
5 In search Results, anjeun tiasa kéngingkeun file dbx anu diperyogikeun.

search Results