kunaon DataNumen Oracle Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Oracle Recovery v1.0


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ngarojong sadaya vérsi Oracle database DBF payel.
  • Dukungan pikeun pulih DBF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan DBF payel.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa pulih a DBF file kalayan menu kontéks dina Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah parameter paréntah.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Oracle Recovery pikeun cageur Korup Oracle basis data


Nalika anjeun DBF file rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen Oracle Recovery pikeun nyeken dina DBF file sareng pulih saloba data ti aranjeunna sabisa.

Start DataNumen Oracle Recovery.

DataNumen Oracle Recovery

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak DBF file sareng DataNumen Oracle Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih DBF payel.

Pilih anu rusak atanapi rusak DBF file pikeun dipulihkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun DBF nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian DBF file pikeun dipulut dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen Oracle Recovery bakal ngahemat pulih DBF file kana file énggal namina xxxx_recovered.DBF, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna DBF file. Salaku conto, pikeun sumber DBF file USERS01.DBF, nami standar pikeun file anu dipulihkeun bakal USERS01_recovered.DBF. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dipulihkeun langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu kapok.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Oracle Recovery bakal start scanning sareng ngala sumberna DBF file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami sumberna DBF file tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu kapok DBF berkas di Oracle.

Émbaran leuwih


DataNumen Oracle Recovery 1.0 dileupaskeun dina Pébruari 22nd, 2019

  • Ngarojong sadaya vérsi Oracle database DBF payel.
  • Dukungan pikeun pulih DBF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan DBF payel.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa pulih a DBF file kalayan menu kontéks dina Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah parameter paréntah.