kunaon DataNumen Outlook Repair?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting pikeun produk pamulihan Outlook. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Outlook Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanésna, kalebet alat Perbaikan Koropak (scanpst) sareng alat perbaikan PST sanés, di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Outlook Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum sareng Masalah dina File PST Outlook


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Repair v8.6



Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Outlook Repair cageur File PST Outlook Korupsi


Tingali Tutorial Video (Vérsi lengkep)

Nalika file Outlook PST anjeun rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa muka normalna dina Microsoft Outlook, anjeun tiasa nganggo DataNumen Outlook Repair pikeun nyeken file PST sareng ngahanca data tina file saloba-gancangna.

Start DataNumen Outlook Repair.

DataNumen Outlook Repair

Catetan: Sateuacan ngalereskeun file PST rusak atanapi rusak nganggo DataNumen Outlook Repair, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PST.

Pilih file Outlook PST anu rusak atanapi rusak anu badé dibereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PST anu badé dirobih dina komputer lokal.

Upami anjeun terang vérsi Outlook file PST sumber pikeun didereskeun, maka anjeun tiasa nangtoskeun dina kotak combo Pilih Format disisi kotak éditan file sumber, format anu mungkin aya dina Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, Outlook 2013-2019 / Office 365 PST file sareng Outlook 2013-2019 / Office 365 OST file. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Repair bakal nyeken file PST sumber pikeun nangtoskeun formatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan.

Sacara standar, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data anu kapok kana file énggal anu namina xxxx_fixed.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami file PST sumber. Salaku conto, pikeun file PST sumber Outlook.pst, nami standar pikeun file anu tetep nyaéta Outlook_fixed.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Anjeun tiasa milih format file PST tetep dina kotak combo Pilih Format disamping kotak éditan file anu tetep, format anu dimungkinkeun nyaéta Outlook 97-2002 sareng Outlook 2003-2019 / Office 365. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Auto Determined", maka DataNumen Outlook Repair bakal ngahasilkeun file PST tetep anu cocog sareng Outlook anu dipasang dina komputer lokal.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Outlook Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun file PST sumber. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami file PST sumber tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST tetep nganggo Microsoft Outlook. Hie folder sadayanararchy bakal direkonstruksi dina file PST tetep sareng email sareng objék sanés anu dipulihkeun teras dilebetkeun kana folder aslina. Pikeun lost & mendakan objék, éta bakal dilebetkeun kana folder Recovered_Groupxxx.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Repair 8.6 dileupaskeun tanggal 10 Juli 2021

  • Ngarojong Turki.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 8.5 dileupaskeun dina Januari 26th, 2021

  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 7.9 dileupaskeun dina Januari 9th, 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 7.8 dileupaskeun tanggal 8 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 7.6 dileupaskeun tanggal 31 Oktober 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 7.5 dileupaskeun dina 8 Agustus 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Ngaleungitkeun barang anu teu aya gunana.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 7.2 dileupaskeun tanggal 19 Juni 2020

  • Ningkatkeun kasaluyuan vérsi 64bit.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 7.1 dileupaskeun dina Januari 22th, 2020

  • Ningkatkeun kinerja pamulihan.
  • Ngurangan mémori anu dianggo dina prosés pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 7.0 dileupaskeun tanggal 30 Désémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 6.9 dileupaskeun dina Séptémber 27th, 2019

  • Ningkatkeun pungsi teangan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 6.8 dileupaskeun tanggal 29 Juni 2019

  • Ngaleungitkeun sauyunan dina file PST tetep.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 6.6 dileupaskeun dina 28 Maret 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 6.5 dileupaskeun tanggal 28 Désémber 2018

  • Ngarojong Outlook 2019.
  • Otomatis miceun barang anu teu aya gunana.
  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 6.0 dileupaskeun tanggal 12 Oktober 2018

  • Ningkatkeun pamulihan file anu ageung.
  • Nyayogikeun langkung seueur kontrol dina log perbaikan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 5.6 dileupaskeun tanggal 23 Juni 2018

  • Ngarojong Outlook pikeun Office 365.
  • Ningkatkeun kinerja vérsi 64bit.
  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 5.5 dileupaskeun dina 29 Maret 2018

  • Dukungan pikeun cageur folder sareng pesen anu dihapus.
  • Ngarojong Outlook 2016.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 5.3 dileupaskeun tanggal 16 Juli 2015

  • Pangrojong pikeun meunangkeun deui potongan data anu teu valid.
  • Dukungan pikeun ngendalikeun naha cageur dihapus, disumputkeun atanapi lost sareng barang anu dipendakan.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun kasalahan "Teu tiasa mindahkeun barang" dina file Outlook PST.

DataNumen Outlook Repair 5.2 dileupaskeun dina 23 Séptémber 2014

  • Ngurangan konsumsi mémori.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 5.1 dileupaskeun tanggal 9 Juli 2014

  • Ngarojong 64bit Outlook.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 4.5 dileupaskeun dina 15 April 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) anu teu ruksak atanapi rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), file gambar Disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Alkohol 120% Mirror Disk File (MDF) file (* .mdf) sareng file gambar Nero (* .nrg).
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 4.1 dileupaskeun dina 12 Pébruari 2014

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 4.0 dileupaskeun tanggal 12 Désémber 2013

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2013.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 3.2 dileupaskeun dina 3 Agustus 2010

  • Ningkatkeun deteksi kasalahan sareng mékanisme pamrosésan.
  • Ningkatkeun palang kamajuan pikeun ngagambarkeun kamajuan pamulihan sacara akurat.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2010.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 3.1 dileupaskeun dina 18 Méi 2010

  • Ningkatkeun kinerja mesin recovery.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan sareng fungsi laporan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 3.0 dileupaskeun tanggal 18 Maret 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 2.5 dileupaskeun dina 10 Pébruari 2010

  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun bug dina ngabagi file ageung.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 2.1 dileupaskeun dina 28 April 2009

  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI.
  • Ngalereskeun bug dina ngolah pesen kasalahan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 5 Juli 2008

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 1.5 dileupaskeun dina Méi 28th, 2008

  • Ngadukung Microsoft Windows Vista.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Repair 1.4 dileupaskeun dina Méi 7th, 2007

  • Ngadukung Microsoft Outlook 2007.
  • Ngalereskeun bug dina ngolah pesen ageung.

DataNumen Outlook Repair 1.2 dileupaskeun dina 9 Oktober 2006

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ngadukung metode pamulihan anu canggih.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 1.1 dileupaskeun tanggal 31 Désémber 2005

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Dukungan pikeun ngadeteksi pormat file PST sumber sacara otomatis.
  • Dukungan pikeun nangtoskeun format file PST output sacara otomatis numutkeun versi Outlook anu dipasang dina komputer lokal.
  • Pangrojong pikeun milarian sareng milih file PST anu badé dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian.

DataNumen Outlook Repair 1.0 dileupaskeun tanggal 19 Nopémber 2005

  • Alat anu kuat pikeun nyayogikeun koropak folder pribadi Microsoft Outlook (.pst).