kunaon DataNumen Word Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting pikeun produk pamulihan Kecap. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Word Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Word Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum Kusabab Korupsi Dokumén Kecap


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Word Repair v4.2


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun dokumén Microsoft Word 6.0, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 sareng Word for Office 365.
  • Dokumén dukungan anu dihasilkeun ku Word for Windows sareng Mac.
  • Dukungan pikeun ngahanca téks, gambar sareng pormat dina dokumén Word.
  • Dukungan pikeun cageur tabel.
  • Pangrojong pikeun ngahanca daptar pélét atanapi nomer.
  • Pangrojong pikeun cageur pormat sareng hyperlink.
  • Dukungan pikeun cageur tetengger.
  • Dukungan pikeun ngahanca dokumen Word tina temporary file nalika bencana data lumangsung.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Word doc sareng docx dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Word doc sareng docx.
  • Dukungan pikeun milarian sareng milih dokumén Word anu kedah dirobih dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file doc sareng docx kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt) pikeun ngalereskeun file Word.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Word Repair pikeun cageur Dokumén Kecap Korupsi


Nalika dokumén Kecap anjeun (* .DOC sareng * .DOCX file) rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa nganggo DataNumen Word Repair pikeun nyeken file Word sareng ngahanca data saloba-gancangna.

Start DataNumen Word Repair.

DataNumen Word Repair

Catetan: Sateuacan cageur file Word anu rusak atanapi rusak DataNumen Word Repair, punten tutup Microsoft Word sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés file Word.

Pilih file Word .doc / .docx Word anu rusak atanapi rusak bakal dibenerkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file Word .doc / .docx langsung atanapi pencét dina Milarian File Access Database File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file anu badé dirobih dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen Word Repair bakal nyimpen file Word tetep salaku xxxx_fixed.doc, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber Word .doc / .docx file. Salaku conto, pikeun sumber Word file Damaged.docx, nami standar pikeun file anu tetep bakal Damaged_fixed.doc. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Kotektak teras Pilih Tujuan Basis Data tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol. DataNumen Word Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun file sumber Word.

Bar kamajuan
Bar kamajuan
bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami file Word sumber tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:
Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file Word tetep sareng Microsoft Word atanapi aplikasi anu cocog.

Émbaran leuwih


DataNumen Word Repair 4.2 dileupaskeun dina 10 Maret 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.7 dileupaskeun tanggal 12 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.5 dileupaskeun dina 2 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.4 dileupaskeun tanggal 4 Nopémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.3 dileupaskeun dina Méi 23th, 2019

  • Anggo téknologi AI pikeun nganalisis file ieu.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.2 dileupaskeun dina 14 Maret 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.1 dileupaskeun dina Januari 21th, 2019

  • Kecap Pangrojong 2019.
  • Ngaronjatkeun mesin parsing.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 3.0 dileupaskeun tanggal 25 Oktober 2018

  • Ningkatkeun pamulihan indéks alinea.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 2.9 dileupaskeun dina 25 Agustus 2018

  • Ngaronjatkeun pamulihan téks.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 2.8 dileupaskeun tanggal 16 Juli 2018

  • Pangrojong Word pikeun dokumén Office 365.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Word Repair 2.7 dileupaskeun dina Januari 18th, 2018

  • Pangrojong pikeun ngomean deui data.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Word Repair 2.6 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2017

  • Dukung Windows 10.
  • Kantor Pendukung 2016.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Word Repair 2.5 dileupaskeun tanggal 3 Juli 2015

  • Dukungan pikeun cageur tabel.
  • Pangrojong pikeun ngahanca daptar pélét atanapi nomer.
  • Pangrojong pikeun cageur pormat sareng hyperlink.
  • Dukungan pikeun cageur tetengger.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Word Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 20 Juli 2013

  • Dukung pikeun nyelapkeun gambar dina dokumén anu kapok.
  • Ngarojong karakter Asia.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Word Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 8 Juni 2013

  • Format dukungan Word 2007, 2010 sareng 2013.
  • Ngarobih antarbeungeut pangguna aplikasi.

DataNumen Word Repair 1.1 dileupaskeun tanggal 4 Juni 2005

  • Dukungan pikeun ngalereskeun dokumén Microsoft Word 2003.
  • Ngaronjatkeun mesin recovery.