wartos

DataNumen Exchange Recovery 2.5 dileupaskeun tanggal 24 Maret 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 2.5 dileupaskeun dina 10 Pébruari 2010

  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun bug dina ngabagi file ageung.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 dileupaskeun dina 27 Oktober 2009

  • Dukungan pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian file anu dihapus langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Ningkatkeun kinerja prosés scan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 dileupaskeun dina 21 Oktober 2009

  • Ngarojong Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 sareng 2007.
  • Dukung Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista sareng Windows 7.
  • Pangrojong pikeun pulih pesen mail, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan. Sadaya properti, sapertos tunduk, ka, ti, cc, bcc, tanggal, sareng sajabana, dipulihkeun.
  • Pangrojong pikeun cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML.
  • Pangrojong pikeun ngahankeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML.
  • Dukungan pikeun memulihkan objék anu dibungkus, sapertos Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca barang-barang Outlook anu dihapus, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina drive atanapi disk anu ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).
  • Dukungan pikeun ngabagi file PST kaluaran kana sababaraha file alit.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook kalayan panangtayungan kecap akses, duanana énkripsi anu tiasa dikompres sareng énkripsi tinggi (atanapi énkripsi anu pangsaéna) didukung. Data Outlook tiasa dipulut sanajan anjeun teu ngagaduhan kecap akses.
  • Dukungan pikeun ngahasilkeun file PST tetep dina format Outlook 97-2002 sareng format Outlook 2003/2007.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis drive atanapi disk, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis sistem file, sapertos FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, jsb.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina média anu rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.

DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 dileupaskeun dina 5 Agustus 2009

  • Dukungan pikeun ngahanca sadaya vérsi Microsoft Outlook Express email.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email tina drive atanapi disk naon, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email ti média rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.
  • Dukungan pikeun pulih tina drive atanapi disk ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).

DataNumen NTFS Undelete 1.0 dileupaskeun tanggal 16 Juli 2009

  • Dukungan pikeun sadaya vérsi NTFS format.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun cageur aliran anu pakait sareng file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Dukungan pikeun cageur folder dihapus sareng sakabeh folder hierarchy recursively.
  • Dukung nami file unicode sareng nami folder.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah file sareng folder anu dipupus numutkeun sababaraha kriteria.