wartos

DataNumen SQL Recovery 1.0 dileupaskeun dina 11 Méi 2013

  • sokongan SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng data dina tabél.
  • Pangrojong pikeun pulih sadaya jinis data, kecuali jinis XML.
  • Dukungan pikeun cageur kolom jarang.
  • Dukungan pikeun ngahanca rékaman dihapus.
  • Dukungan pikeun cageur sababaraha file, kalebet file MDF sareng file NDF na anu pakait.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file MDF dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file MDF.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngalereskeun file MDF kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

DataNumen Data Recovery 1.0 dileupaskeun tanggal 28 Désémber 2010

  • Dukungan pikeun sadaya format drive.
  • Dukungan pikeun ngahanca file lost kusabab reformasi drive, korupsi drive atanapi alesan sanés.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Pangrojong pikeun cageur aliran anu aya hubunganana sareng lost sareng file dihapus.
  • Pangrojong pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian lost sareng ngahapus file langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Pangrojong pikeun pulih lost sareng mupus folder sareng sadayana folder hierarchy recursively.
  • Dukung nami file unicode sareng nami folder.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah lost sareng ngahapus file sareng folder numutkeun sababaraha kriteria.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 dileupaskeun tanggal 15 Désémber 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan, pamrosésan sareng mékanisme laporan.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2010.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.
->