wartos

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 dileupaskeun tanggal 15 Désémber 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan, pamrosésan sareng mékanisme laporan.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2010.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 dileupaskeun dina 12 Agustus 2010

  • Ningkatkeun kinerja mesin recovery.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan sareng mékanisme pamrosésan.
  • Ningkatkeun palang kamajuan pikeun ngagambarkeun kamajuan pamulihan sacara akurat.
  • Dukung Microsoft Exchange 2010 sareng Outlook 2010.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 dileupaskeun tanggal 24 Maret 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Repair 2.5 dileupaskeun dina 10 Pébruari 2010

  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun bug dina ngabagi file ageung.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 dileupaskeun dina 27 Oktober 2009

  • Dukungan pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian file anu dihapus langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Ningkatkeun kinerja prosés scan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.