wartos

DataNumen DWG Recovery 1.0 dileupaskeun dina 7 Januari 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD 2010 ka 2014 DWG payel.
  • Dukungan pikeun ngahanca objék ieu di DWG file: BLOK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKKEUN), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, BLOCK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LAYER CONTROL OBJ, LAYER, STYLE CONTROL OBJ, GAYA, LTYPE CONDOL OBJ, LTYPE, VOL CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONDOL OBJ, DIMSTYLE
  • Pangrojong pikeun pulih lost & mendakan objék dina DWG payel.
  • Dukungan pikeun cageur obyék dihapus dina DWG payel.
  • Pangrojong pikeun kaluaran file tetep di DWG format sareng format DXF.
  • Dukungan pikeun kaluaran file tetep dina format AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 dugi ka 2014.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DWG file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan DWG payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih DWG file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun Outlook DWG file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
->