Kunaon awak sababaraha pesen pulih kosong?

Nalika nganggo DataNumen Outlook Repair jeung DataNumen Exchange Recovery, sakapeung anjeun tiasa mendakan layon pesen anu dipulut kosong.

Aya seueur alesan anu bakal nyababkeun masalah:

1. Sababaraha program anti-virus tiasa nyababkeun masalah. Salaku conto, kami nampi laporan ti palanggan yén Eset bakal nyababkeun masalah éta.
Solusi: Ngan nganonaktipkeun program anti-virus sareng cobian deui.

2. Upami format file PST anu dituju dina format Outlook 97-2002 lami, maka kusabab format anu lami ngagaduhan watesan ukuran 2GB, iraha data anu dipulihkeun ngahontal wates ieu, pesen anu dipulihkeun bakal kosong.
Solusi: Ngarobih format file PST tujuan kana format Outlook 2003-2019 anu anyar tibatan format Outlook 97-2002 anu lami. Format anyarna henteu ngagaduhan watesan ukuran 2GB janten bakal ngabéréskeun masalah.

3. Upami sumber PST anjeun atanapi OST file rusak pisan sareng data badan pesen aya lost salamina, maka anjeun bakal ningali awak kosong dina sababaraha pesen anu kapok.
Solusi: Kusabab data na lost salamina, teu aya cara pikeun cageur deui.