Naha seueur kolom tanggal dina databés anu dilereskeun disetél ka 1900-01-01?

Upami kolom tanggal dina database aslina henteu valid, DataNumen DBF Repair bakal ngareset aranjeunna kana nilai anu parantos ditangtoskeun, nyaéta 1900-01-01. Anjeun tiasa nyegah DataNumen DBF Repair tina ngalakukeun éta ku nganonaktifkeun "Perbaikan kolom tanggal salah" dina "Pilihan" tab.