Naha kuring masih teu tiasa muka anu tetep DBF file?

Aya tilu kamungkinan pikeun kaayaan ieu, sapertos kieu:

  1. Anjeun DBF file didamel ku hiji aplikasi, tapi anjeun hoyong muka file anu tetep dina aplikasi anu sanés, anu henteu lengkep cocog sareng anu tiheula sareng nyababkeun masalah. Solusina nyaéta nyetél vérsi anu leres dina kotak combo di sagigireun "Pilih DBF pikeun dilereskeun ”kotak édit numutkeun aplikasi anu kadua teras start ngalereskeun file deui. Salaku conto, Anjeun DBF file didamel ku Clipper tapi anjeun hoyong mukakeunana dina dBase III, maka anjeun kedah nyetél "Versi" ka "dBase III" teras ngalereskeun file deui.
  2. Anjeun dibereskeun DBF file langkung ageung tibatan 2GB, wates ukuran anu dipikaterang tina DBF file, janten most DBF aplikasi anu cocog henteu tiasa muka file anjeun. Salaku conto, nalika nganggo Visual FoxPro pikeun muka file sapertos kitu, anjeun bakal ngagaduhan kasalahan "Sanés tabel". Solusi na nyaéta ngaktipkeun "Pisahkeun file nalika éta langkung ageung tibatan ### MB" dina tab "Pilihan" sareng atur nilai anu saluyu, anu kedahna kirang ti 2GB, contona, 1800MB, salaku ukuran file maksimum, sareng teras ngalereskeun aslina anjeun DBF file deui. Nalika file fix output langkung ageung tibatan wates ieu, DDBFSunda bakal nyiptakeun file pamisah anu anyar pikeun nampung data anu kapok deui. Sareng upami file pamisah ngahontal watesna deui, file pamisah anu kadua énggal bakal didamel, sareng sajabina.

  3. Dina anjeun dibereskeun DBF file, aya langkung ti 255 bidang dina tabel. Ayeuna most DBF aplikasi anu cocog henteu ngadukung méja kalayan langkung ti 255 bidang. Salaku conto, nalika nganggo Visual FoxPro pikeun muka file sapertos kitu, anjeun bakal ngagaduhan kasalahan "Sanés tabel". Solusi na nyaéta ngaktipkeun "Misahkeun méja nalika aya langkung ti ### bidang" pilihan dina tab "Pilihan" sareng pasang nilai anu saluyu, contona, 255, salaku jumlah lapangan maksimum, teras ngalereskeun aslina anjeun DBF file deui. Kitu nalika DDBFUrang Sunda mendakan aya langkung ti 255 bidang dina tabel, éta bakal nyiptakeun tabel pamisah énggal pikeun nampung sésa sésana. Sareng upami sésa sésana masih langkung ti 255 lapangan, méja pamisah énggal kadua bakal didamel, sareng sajabina.