Naon hartosna status anu tiasa dipulihkeun deui dina laporan démo?

Dina laporan démo, upami status file anu tiasa dipulut nyaéta "Pinuh Dipulihkeun", Sadaya data dina file éta tiasa dipulihkeun lengkep.

Upami status tiasa pulih nyaéta "Sawaréh Pulih", Hiji-hijina bagian data dina file éta tiasa dipulihkeun.

Upami status tiasa pulih nyaéta "Henteu Dipulihkeun“, Maka data dina file éta henteu tiasa dipulangkeun.