Naon bedana DataNumen Outlook Repair jeung DataNumen Outlook Drive Recovery?

Hiji-hijina bédana antara dua produk ieu nyaéta aranjeunna ngagunakeun data sumber anu béda, sapertos kieu:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) nyandak file PST anu rusak atanapi rusak salaku data sumber.

waktu

   · DataNumen Outlook Drive Recovery(DODR) nyandak drive atanapi disk salaku sumber data. Drive atanapi disk mangrupikeun tempat anu nyimpen file PST anjeun tiheula.

Janten upami anjeun gaduh file PST anu rusak atanapi rusak, maka anjeun tiasa nganggo DOLKR pikeun ngalereskeun file ieu sareng ngomean deui email-file anu aya dina file PST. Upami DOLKR gagal milarian deui email anu dipikahoyong, maka anjeun masih gaduh kasempetan kanggo kéngingkeun email ieu, ku ngagunakeun DODR pikeun nyeken drive / disk dimana anjeun nyimpen file PST kapungkur.

Atanapi upami anjeun henteu ngagaduhan file PST, contona, anjeun pormat sadaya disk / drive, anjeun sacara permanén ngaleupaskeun file PST, atanapi hard disk / drive anjeun rusak sareng anjeun henteu tiasa ngaksés file PST dina éta, jst. , maka anjeun tiasa nganggo DODR langsung.