Naon bedana DataNumen Outlook Repair jeung DataNumen Exchange Recovery?

Hiji-hijina bédana antara dua produk ieu nyaéta aranjeunna ngagunakeun data sumber anu béda, sapertos kieu:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) nyandak file PST anu rusak atanapi rusak salaku data sumber.

waktu

   · DataNumen Exchange Recovery(DEXR) nyandak anu rusak atanapi rusak OST file salaku data sumber.

Janten upami anjeun gaduh file PST anu rusak atanapi rusak, maka anjeun tiasa nganggo DOLKR pikeun ngalereskeun file sareng ngomean deui email-file anu aya dina file PST. Upami anjeun gaduh OST file gantina, maka anjeun kedah nganggo DEXR pikeun ngalakukeun tugasna sanés.