Naha kuring tiasa nganggo file tetep anu dihasilkeun ku versi démo, saatos kéngingkeun vérsi anu lengkep?

Hapunten tapi jawaban na NO. File tetep anu dihasilkeun ku versi démo nyaéta teu aya gunana. Saatos anjeun kéngingkeun vérsi lengkep, anjeun kedah:

  1. Pupus file tetep anu dihasilkeun ku versi démo.
  2. Anggo vérsi lengkep pikeun ngalereskeun deui nu file ngaruksak aslina pikeun kéngingkeun file anu énggal.