Sabaraha lami pikeun program anjeun ngalereskeun file abdi?

Éta gumantung kana faktor-faktor ieu:

  1. Ukuran file anjeun. Upami file anjeun ageung, maka bakal lami pisan dianalisis kumargi program kami bakal mariksa sareng nganalisis unggal bait dina file anjeun, anu rada lami pisan. Salaku conto, 100GB PST biasana bakal nyandak waktos sakitar 10+ jam kanggo ngalereskeun.
  2. Karumitan file anjeun. Upami aya seueur data sareng aranjeunna saling referensi dina file anjeun, maka biasana bakal langkung seueur waktos kanggo ngalereskeunana. Salaku conto, a SQL Server File MDF kalayan seueur tabel, indéks, sareng objék sanés biasana bakal ngabutuhkeun sababaraha jam.
  3. Jenis file anjeun. Sababaraha format file hususna rumit, anu meryogikeun langkung seueur waktos tibatan anu sanés. Salaku conto, AutoCAD DWG file rada rumit, janten bahkan 5MB DWG file tiasa nyandak sababaraha jam pikeun ngalereskeun.