Bar kamajuan henteu robih (atanapi robih lalaunan) sareng program beku. Naon anu kedah dilakukeun?

  1. Upami file anjeun ageung pisan, maka biasana bakal langkung lami kanggo scan sareng nganalisis file ieu. Punten sing sabar sareng ngantosan parantosan pamulihan. Ogé, penting pisan pikeun nganggo komputer anu luhur pikeun ngalereskeun file ageung anjeun, anu bakal nyepetkeun prosés perbaikan. Disarankeun nganggo komputer 64bit nganggo sistem operasi modéren (Windows 7 sareng vérsi anu langkung luhur) sareng mémori langkung ti 64GB. Ogé pastikeun pastikeun aya cukup rohangan bébas dina C anjeun: drive, upami teu kitu, sistem operasi bakal silih gentos mémori maya sareng kaluar, anu ogé bakal ngirangan kinerja.
  2. Upami file anjeun henteu ageung, punten taros Kami sareng nyayogikeun detilna supados urang tiasa ngabantosan anjeun langkung saé.