Naon anu kuring kedah lakukeun saatos kéngingkeun vérsi anu lengkep?

Saatos anjeun mésér vérsi lengkepna, punten laksanakeun sapertos kieu:

  1. Upami anjeun parantos masang vérsi démo, punten uninstall.
  2. Upami aya file anu dihasilkeun ku vérsi démo, maka punten dipiceun ogé.
  3. Unduh versi lengkep tina URL anu dipasihkeun dina email pangiriman.
  4. Pasang versi lengkep dina komputer anjeun.
  5. Start vérsi lengkep, anjeun bakal ningali kotak pesen anu naroskeun ka anjeun pikeun ngaktipkeun lisénsi.
  6. Anggo nami pangguna sareng konci lisénsi anu disayogikeun dina email pangiriman pikeun ngaktipkeun lisénsi.
  7. Anggo vérsi anu lengkep pikeun ngalereskeun file korup ORIGINAL anjeun sareng kéngingkeun file tetep énggal.