Naha Sababaraha Data henteu Dipulihkeun?

Microsoft parantos netepkeun wates dina PST /OST ukuran file. Janten, mangga parios naha ukuran file PST kaluaran caket kana wates éta. Upami enya, maka aya dua solusi:

  1. Beulah file kaluaran kana sababaraha file anu langkung alit. Ieu cara anu disarankeun.
  2. Ningkatkeun wates ukuran numutkeun kana dokumén Microsoft. Nanging, aya sababaraha kasalahan dina dokumén sareng operasi panginten henteu teras-terasan hasil.