Kunaon kecap akses anu dipulutna béda sareng anu kuring setél?

Kusabab sifatna énkripsi algoritma dina file Outlook PST, kecap konci anu dipulihkeun tiasa béda sareng anu anjeun atur, tapi éta tetep tiasa ngadekrip file PST énkripsi tanpa aya masalah.